Ontdek Rotterdam vanaf de Maas

Naast het organiseren van uw evenement in St. Joris Doele, bieden wij u de kans om uw ervaring te verrijken met een exclusieve boottocht op ons luxueuze jacht, de Heliox. Laat uw gasten in de watten leggen, terwijl ze genieten van het prachtige Rotterdam vanaf de Maas aan boord van de Heliox. 

Video afspelen

Heliox

Ervaar de perfecte aanvulling op uw evenement bij St. Joris Doele met onze exclusieve boottochten aan boord van de Heliox.

Of u nu gaat voor een voorafgaande cocktailcruise op uw bedrijfsfeest, als intermezzo van uw vergaderingen een serene lunch op het water organiseert, of als afsluiter van een sfeervol diner bij zonsondergang aan boord van de “Heliox” wilt genieten, onze boottochten kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen. Het biedt niet alleen een memorabele aanvulling op uw event in St. Joris Doele, maar ook de gelegenheid voor informele netwerkmomenten en het versterken van banden in een unieke setting.

Boeken

U kunt met maximaal 10 personen genieten van een geweldige ervaring aan boord van de Heliox voor €500 per uur, inclusief brandstof, een ervaren schipper en een matroos, met een minimum van 3 uur. Als u van wat meer vaart houdt, is dit mogelijk voor een toeslag van €100 per kwartier.

Tijdens uw verblijf aan boord van de Heliox voorzien wij u altijd van water, frisdrank, koffie en thee. U kunt ook kiezen uit diverse cateringarrangementen en/of alcoholische dranken, waarbij uw voorkeuren volledig centraal staan. Zo zorgen we er in overleg voor dat uw ervaring aan boord van de Heliox helemaal perfect is en aan al uw wensen voldoet.

Stap aan boord van de Heliox voor een onvergetelijke ervaring op de Maas. Geniet van de prachtige vergezichten over de stad Rotterdam en haar uitgestrekte havens, allemaal te midden van het comfort van ons luxueuze jacht. Toch voorkeur voor een ander vaargebied? Laat het ons gerust weten. We staan klaar om de mogelijkheden voor een alternatieve vaarroute en locaties voor aan- en afmonsteren met u te bespreken en aan te passen aan uw wensen.